Games
AU Elixr
Member
210 Posts
#1
2.4 years ago
Alright so I've tried to download and install LoL many times and I just can't seem to so I've turned to the PC forum.

Every time I download LoL I run it and nothing happens. There's no installer that pops us or anything, nothing happens

Please help.
yolo.
AU jake-2iyM-
Member
4,397 Posts
#2
2.4 years ago
Have you googled it?
AU Elixr
Member
210 Posts
#3
2.4 years ago
Quote from penguin~ on the 15th of April 2012:
Have you googled it?
Yes, yes I have and there's nothing on my problem.
yolo.
AU jake-2iyM-
Member
4,397 Posts
#4
2.4 years ago
AU Elixr
Member
210 Posts
#5
2.4 years ago
Quote from penguin~ on the 15th of April 2012:
Oh my god... If you actually read the OP you would understand my problem but since you're from PC you don't and just resort to being a smart ass.

After i open the league of legends installer, i agreed to the 'term of use", then after it is asked to install Pando Media Booster, which i installed, then later the installer disappeared.

That's that guy's problem.

I can't even open the installer.

LOVE PC FOR LYFE...
yolo.
AU TheReignOfChaos
Member
220 Posts
#6
2.4 years ago
Have you tried turning it off and on?
Ain't no party like a Pyongyang party, 'cause a Pyongyang party is ABSOLUTELY MANDATORY
AU Elixr
Member
210 Posts
#7
2.4 years ago
Quote from TheReignOfChaos on the 15th of April 2012:
Have you tried turning it off and on?
Yessir
yolo.
AU jake-2iyM-
Member
4,397 Posts
#8
2.4 years ago
Quote from Elixr on the 15th of April 2012:
SPOILER: Click to view

Have you tried restarting your PC, updating windows, updating your other drives... I was trying to help and you're just being unreasonable..
Swiftz removed a post by Elixr.
Swiftz removed a post by jake-2iyM-.
Swiftz removed a post by Elixr.
AU Shieldeh
ShoutCaster
2,590 Posts
#12
2.4 years ago
Tried running as admin?
Tried re-downloading the launcher?
Tried disabling anti-virus then re-downloading the installer?
Youtube - Twitch.TV - Admin for Hardware and Streaming forum - Xsplit Wizard - Twitter
AU Elixr
Member
210 Posts
#13
2.4 years ago
Quote from Shieldeh on the 15th of April 2012:
Tried running as admin?
Tried re-downloading the launcher?
Tried disabling anti-virus then re-downloading the installer?
Yes...
yolo.
AU Shieldeh
ShoutCaster
2,590 Posts
#14
2.4 years ago
What are your computers specs and what OS + anti-virus do you have?
Youtube - Twitch.TV - Admin for Hardware and Streaming forum - Xsplit Wizard - Twitter

Back to Top