AUS/NZ
PC PS XBOX
Sponsors:
Start your own gaming site:
Login:
? Sign Up!
Powered by GIGABYTE
OP
AU
Joined: 17/3/08
Posts: 1,625
using Chrome 47.0
Rep:
48%
Member
Anyone else getting this or have gotten this and have a solution. It's irritating to get kicked from servers.

Checked CG and only one thread with no help, and same thing on Google.
Quote
Downvote
Like
5.8 years ago
THE AUSCOD AESTHETICS CREW
GkR
AU
Joined: 26/1/09
Posts: 3,448
using Firefox 47.0
Rep:
45%
Member
Elias, im being serious here, not trolling..

have you had heavy rain there recently, or is it raining or storming atm?

i had it the other day first time ever, it was storming on and off. (stopped after the storms finished so im assuming it was disturbance cause of the rain)

also try rebooting modem & router, disconnecting every point (even wall) and plugging them back in after about a minute.
Quote
Downvote
Like
5.8 years ago
OP
AU
Joined: 17/3/08
Posts: 1,625
using Chrome 47.0
Rep:
48%
Member
It was raining a cunt and a whore the other day. Everything seems fine after restarting modem. Thanks.
Quote
Downvote
Like
5.8 years ago
THE AUSCOD AESTHETICS CREW
GkR
AU
Joined: 26/1/09
Posts: 3,448
using Firefox 47.0
Rep:
45%
Member
did it only start recently though? or has been doing it for a while? lol
Quote
Downvote
Like
5.8 years ago
OP
AU
Joined: 17/3/08
Posts: 1,625
using Chrome 47.0
Rep:
48%
Member
Well only on this PC that i just got.
Quote
Downvote
Like
5.8 years ago
THE AUSCOD AESTHETICS CREW
AU
Joined: 20/7/09
Posts: 325
using Firefox 3.5
Rep:
24%
Member
I had this,
restarted my modem and fixed it.

bol<3
Quote
Downvote
Like
5.8 years ago
GkR
AU
Joined: 26/1/09
Posts: 3,448
using Firefox 47.0
Rep:
45%
Member
Quote from Elias "Killz" Jabbour on the 25th of December 2010:
Well only on this PC that i just got.

Ok so it was the storm you had causing it lol, thats usually the case with that kick, other case is faulty lines with alot of noise.
Quote
Downvote
Like
5.8 years ago
NZ
Joined: 19/6/08
Posts: 2,892
using Chrome 52.0
Rep:
69%
Member
I updated my cheats and it fixed it.

Jokes, I had it for a while. Just stopped after a few days. Restart all your gear to fix it.
If not, ticket into EvenBalance but be sure to rage some more they take forever to respond and their responses are always reinstall Punkbuster.
Quote
Downvote
Like
5.8 years ago
Allstars.gg Facebook - www.facebook.com/allstarsgg
AU
Joined: 31/12/09
Posts: 4,626
using Chrome 47.0
Rep:
59%
Member
i had the same problem and google it and i found a guide. llooking for it atm and i had to install punkbuster B which wasnt there.
Quote
Downvote
Like
5.8 years ago
First on cg to complete inferno D3 2/6/12
AU
Joined: 31/12/09
Posts: 4,626
using Chrome 47.0
Rep:
59%
Member
found it

instructions:
If you Right click on "My Computer" > Manage > Services & Applications > Services > (Now look for 2 services PnkBstrA & PnkBstrB) Make sure they are not disabled and are started...
Note: If one or both of those are missing then you can download this program: http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe It will reinstall both services and fix the problem...
Quote
Downvote
Like
5.8 years ago
First on cg to complete inferno D3 2/6/12
AU
Joined: 31/12/09
Posts: 4,626
using Chrome 47.0
Rep:
59%
Member
Quote
Downvote
Like
5.8 years ago
First on cg to complete inferno D3 2/6/12